Google+ e-BeautyQueen: 10 Beauty Tips

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

10 Beauty Tips

  1. Βρείτε ποια χρώματα σας ταιριάζουν στο μακιγιάζ.
    Παρατηρήστε τις φλέβες στους καρπούς σας. Αν έχουν γκρι χρώμα σας ταιριάζουν τα ψυχρά χρώματα, ενώ αν έχουν πρασινωπή απόχρωση τα θερμά.
  2. Για μεγαλύτερα μάτια, τονίστε περισσότερο τις εξωτερικές - άνω βλεφαρίδες με mascara.
  3. Διορθώστε εύκολα το μακιγιάζ στην περιοχή των ματιών με μια μπατονέτα και ενυδατική κρέμα.
  4. Αναζωογονήστε την επιδερμίδα του προσώπου σας με κρύο νερό κάθε πρωί για 10" και έπειτα σκουπιστείτε ταμποναριστά με μια ζεστή πετσέτα. Με αυτόν τον τρόπο ανοίγουν οι πόροι και προετοιμάζετε την επιδερμίδα σας να δεχθεί καλύτερα την ενυδατική κρέμα.
  5. Αφού έχετε τελειώσει με το βούρτσισμα των δοντιών, περάστε με την οδοντόβουρτσα τα χείλη σας για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να είναι λεία και απαλά.
  6. Ξεχάσατε το ρουζ σας? Χρησιμοποιήστε εναλλακτικά ένα κραγιόν απλώνοντας μια μικρή ποσότητα την οποία έπειτα "δουλεύετε" με τα δάχτυλα ή με ένα πινέλο.
  7. Ξεχάσατε το make-up σας? Αναμίξτε μια μικρή ποσότητα ενυδατικής με πούδρα.
  8. Για κουρασμένα ή πρησμένα μάτια, τοποθετήστε για 5-10΄ δύο μικρά κουταλάκια στην κατάψυξη και έπειτα με την κοίλη πλευρά τους καλύπτετε την περιοχή των ματιών σας.
  9. Απαλλαχτείτε από την αίσθηση των lip gloss που "κολλάνε" χρησιμοποιώντας σαν βάση στα χείλη σας ένα lip balm.
  10. Για ατίθασα μαλλιά που φριζάρουν εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα body lotion. Προσοχή! Όχι κρέμα σώματος, έχει πιο λιπαρή σύνθεση και βαραίνει τα μαλλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...