Google+ e-BeautyQueen: Απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα


Υπάρχουν διάφορα προϊόντα στο εμπόριο που υπόσχονται πολλά, τις περισσότερες φορές όμως τα αποτελέσματα τους μας απογοητεύουν.
Σας έχω μια λύση για να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα η οποία είναι εύκολη και 100% αποτελεσματική.
Θα χρειαστείτε μόνο ένα αυγό από το οποίο θα χρησιμοποιήσετε και τα 2 μέρη.

  • Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε μόνο το ασπράδι του αυγού και σε ένα άλλο μπολ τον κρόκο γιατί θα μας χρειαστεί αργότερα. 
  • Χτυπάμε το ασπράδι μέχρι να αφρίσει και στη συνέχεια απλώνουμε την μισή ποσότητα σε όλο το πρόσωπο όπως ακριβώς απλώνουμε και μια μάσκα προσώπου.
  • Αμέσως μετά καλύπτουμε την επιφάνεια του προσώπου με χαρτομάντιλα.
  • Πιέζουμε ελαφρά ώστε να κολλήσουν στο πρόσωπο και περνάμε ταμποναριστά το υπόλοιπο ασπράδι πάνω από τα χαρτομάντιλα. 
  • Αφήνουμε την μάσκα για 20 λεπτά ή μέχρι να στεγνώσει εντελώς. 
  • Για την αφαίρεση της μάσκας ξεκινάμε από τις άκρες της σιγά-σιγά και στην συνέχεια τραβάμε απαλά με τον ίδιο τρόπο που θα αφαιρούσαμε μια peel off μάσκα.
  • Απλώνουμε στη συνέχεια μια μικρή ποσότητα από τον κρόκο του αυγού, το αφήνουμε να στεγνώσει και ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.

Το ασπράδι του αυγού λευκαίνει την επιδερμίδα, συσφίγγει τους πόρους και δημιουργεί ένα mini facelift, ενώ ο κρόκος που περιέχει βιταμίνη Α, ενυδατώνει και συμβάλλει στο να έχουμε υγιή επιδερμίδα.

2 σχόλια:

  1. Κερασία μου τι κάνεις? Τι δεν σου πέτυχε ακριβώς? Θα πρέπει αρχικά να προσέξεις τα χαρτομάντιλα να κολλήσουν καλά στο πρόσωπό σου ώστε κατά την αφαίρεση της μάσκας να βγούν τα μαύρα στίγματα. Αν έχουν κολλήσει καλά, καθώς ξεκολλάς την μάσκα θα μπορείς να δείς στην επιφάνεια της τα στίγματα που έχουν αφαιρεθεί!!!
    Αν όμως έχεις καιρό να κάνεις βαθύ καθαρισμό και τα στίγματα που έχεις δεν έχουν αφαιρεθεί για αρκετό καιρό τότε δεν υπάρχει περίπτωση με 1 φορά να τα δεις να εξαφανίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...