Google+ e-BeautyQueen: Φτιάξτε την δική σας κρέμα αυτομαυρίσματος (Self Tan)

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Φτιάξτε την δική σας κρέμα αυτομαυρίσματος (Self Tan)


Ένα πράγμα που μισώ κάθε καλοκαίρι είναι το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι να μαυρίσω.
Το self tan εκτός του ότι χαρίζει σε λίγες ώρες ένα φυσικό απαλό μαύρισμα, επιπλέον είναι και το μόνο προϊόν ομορφιάς που πραγματικά καμουφλάρει την κυτταρίτιδα.
Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας το δικό σας self tan!
Το μόνο μειονέκτημα του είναι ότι το αποτέλεσμα αργεί λίγο να φανεί αλλά είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με αυτό που προσφέρουν τα αντίστοιχα προϊόντα του εμπορίου γιατί δεν δημιουργεί την κλασσική πορτοκαλοκίτρινη απόχρωση.


Υλικά: 
  • 1/4 της κούπας κακάο
  • Κρέμα σώματος
Ανακατεύετε τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Καθώς τα ανακατεύετε καλό θα ήταν να δοκιμάζετε την κρέμα στην επιδερμίδα σας, έτσι ώστε να πετύχετε το επιθυμητό χρώμα. 
Πριν την εφαρμογή του καλό θα ήταν να έχει προηγηθεί απολέπιση σώματος για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και έπειτα η εφαρμογή μιας απλής ενυδατικής κρέμας σώματος για λεία επιδερμίδα. 
Απλώνετε το self tan σε όλο το σώμα δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στους αγκώνες, στα γόνατα και στους αστραγάλους. 
Στα πρώτα λεπτά μετά την εφαρμογή και μέχρι να απορροφηθεί, είναι πιθανόν να το νιώθετε να κολλάει ελαφρώς, αυτό έχει να κάνει ανάλογα με την κρέμα σώματος και την ποσότητα κακάο που θα χρησιμοποιήσετε.

1 σχόλιο:

  1. το δοκιμασα σε διαφορες αναλογιες και ή δε θα φαίνεται καν ότι έβαλα, ή αν βάλω όσο κακάο χρειάζεται μετά τρίβεται κάπως και βγάζει σαν βρωμιά. απαίσιο :/ λες να βάζω πολύ κακάο;;; μετά λεκιάζει στα ρούχα αυτό; το χρησιμοποιείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...