Google+ e-BeautyQueen: Beauty Greece - Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση Επαγγλματικών Προϊόντων Ομορφιάς

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Beauty Greece - Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση Επαγγλματικών Προϊόντων Ομορφιάς


I'm so excited!!! It's BEAUTY time!
Ένα από τα καλά του να είσαι επαγγελματίας αισθητικός, κομμωτής ή εμπορικός αντιπρόσωπος είναι ότι έχεις πρόσβαση στην μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς!

Είναι η καλύτερη μου να βρίσκομαι σε μέρη οπού υπάρχουν καλλυντικά :p πόσο μάλλον στην συγκεκριμένη έκθεση όπου μπορείς να δεις οτιδήποτε νέο πρόκειται να κυκλοφορήσει σε τιμές χονδρικής!!!

Το μόνο που με χαλάει στην όλη ιστορία είναι ότι επικρατεί ο χαμός και δεν μπορείς να χαζέψεις με την ησυχία σου. Είναι αδύνατον να σταθείς σε όλα τα περίπτερα των εκθετών γιατί είναι πάρα πολλά...

Φέτος δυστυχώς θα λείπει η εταιρία "Essie".. Snif-snif.. Και είχα βάλει στο μάτι κάποια βερνίκια (Κερασία για το Carousel Coral λέω και το Mind Candy Apple της Χριστίνας!!! ;p).
Θα είναι όμως η Peggy Sagge η οποία είναι και χορηγός της έκθεσης, η Creative Group, η Κryolan και πολλές πολλές άλλες...

Αυτήν τη φορά θα τραβήξω και φωτογραφίες για να δείτε περί τίνος πρόκειται όσες δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε και θα διαλέξω από εκεί το δώρο για τον επόμενο διαγωνισμό μας. :)
Μπορείτε να ψηφίσετε εσείς ποιο προϊόν θα θέλατε να είναι το δωράκι και σας υπόσχομαι να βρω το καλύτερο για εσάς αγαπημένες μου. <3

4 σχόλια:

  1. Me pethaineis!!!!!Apla me pethaineis!!!! Ti krima pou den einai anoixti k gia to koino :(
    Xthes vrady pira to essie van d' go...egw den eimai fan tis essie alla pali mpika ston peirasmo!!! Oso gia ta kryolan...to TV paint stick einai all time favorite!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει που θα λείπει η Essie αν και είναι πολυαγαπημένη μου,θα θέλαμε κανένα δωράκι από Peggy Sage!Περιμένουμε φωτογραφίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Κερασία Ούτε κι εγώ είμαι fan της essie αλλά μερικά βερνίκια της είναι all the money που λες κι εσύ! Την kryolan την λατρεύω αλλά επειδή τα προϊόντα της είναι περισσότερο για επαγγελματικό μακιγιάζ και γενικά όχι για κάθε μέρα είναι λίγο βαριά και δεν μου κάθονται καλά για να τα φορέσω π.χ το πρωί και να πάω για καφέ..

    @Eleni_K Τελικά μπορεί η essie να έλειπε αλλά ήταν πολλές άλλες εταιρίες, ανάμεσα τους και η China Glaze που την αγαπάμε, οπότε δεν κατάλαβα την διαφορά.. Πολλοί όμως fan της essie είχαν απογοητευτεί που έλειπε από την έκθεση.. Για δωράκι δεν πήρα κάτι από την peggy sage αλλά από την essence και είμαι σίγουρη οτί όσες είστε λάτρεις των self tan θα το αγαπήσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εκθεση αυτη εχει παντα αξιολογα πραγματα σε χαμηλες τιμες κυριως για του επαγγελματιες!ελπιζω να συνεχισουν με τους ιδιους ρυθμους!
    http://talkingaboutf.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...