Google+ e-BeautyQueen: Christmas Nail Art - Χριστουγεννιάτικα Σχέδια Για Τα Νύχια Σας ^_^

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Christmas Nail Art - Χριστουγεννιάτικα Σχέδια Για Τα Νύχια Σας ^_^


Χιονάνθρωπος:

Για να φτιάξουμε σχέδια με χιονανθρωπάκια στα νύχια μας, θα χρειαστούμε άσπρο και μαύρο βερνίκι νυχιών (αν έχετε ραπιδογράφο ακόμα καλύτερα, διαφορετικά χρησιμοποιήστε μια οδοντογλυφίδα).
Ξεκινάμε με το άσπρο βερνίκι κάνοντας ένα κυκλάκι στο κάτω μέρος του νυχιού και άλλο ένα μικρότερο από πάνω. Μπορούμε να κάνουμε αρχικά το περίγραμμα με μια οδοντογλυφίδα ή λεπτό πινελάκι και έπειτα να το γεμίσουμε ή αν έχουμε αρκετά σταθερό χέρι το βάφουμε κατ' ευθείαν με το πινελάκι. Στην συνέχεια με το μαύρο βερνίκι και την οδοντογλυφίδα ζωγραφίζουμε μικρές τελίτσες για τα μάτια, τα κουμπιά και το καπέλο του χιονάνθρωπου.



Άγιος Βασίλης:

Ξεκινάμε σχεδιάζοντας ένα U (αυτό θα είναι το πρόσωπο του Άγιου Βασίλη) στο κέντρο του νυχιού μας και έπειτα το γεμίζουμε με άσπρο ή κάποιο nude βερνίκι. Πάνω από το U, σχεδιάζουμε ένα τρίγωνο (σκουφάκι) με κόκκινο βερνίκι και το γεμίζουμε κι αυτό με χρώμα. Στη συνέχεια με μαύρο βερνίκι κάνουμε 2 τελίτσες,ή εναλλακτικά κολλάμε δύο ασημένια strassάκια, στο πρόσωπο (επάνω στο U) για ματάκια. Τέλος, με ένα κόκκινο βερνίκι σχεδιάζουμε το στόμα του Άγιου Βασίλη και κάτω απ’ το στόμα ακριβώς, σχεδιάζουμε τη γενειάδα του με άσπρο βερνίκι.

Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια:

Σχεδιάζουμε με λεπτό πινελάκι ή οδοντογλυφίδα οριζόντιες, κάθετες ή κυματιστές γραμμές σε όλη την επιφάνεια του νυχιού με μαύρο βερνίκι. Έπειτα κάνουμε βουλίτσες κατά μήκος των γραμμών αυτών με διάφορα χρώματα (κόκκινο, μπλε, κίτρινο, πράσινο) για να φτιάξουμε τα φωτάκια μας.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Για όσες δυσκολεύονται με τα σχέδια στα νύχια το πιο εύκολο είναι να βάψουν απλά τα νύχια τους με χρώματα που συνδέονται με τα Χριστούγεννα, π.χ. κόκκινο και πράσινο. Ξεκινάμε λοιπόν βάφοντας το μισό νύχι μας, διαγώνια, πράσινο και το υπόλοιπο κόκκινο. Τελειώνοντας κι αφού έχει στεγνώσει το βερνίκι, μπορούμε να κολλήσουμε στο σημείο που ενώνονται τα δύο χρώματα, ασημένια strass.

7 σχόλια:

  1. Τι ωραια που ερχονται τα Χριστουγεννα! Ανυπομονω!
    Τα σχεδια ειναι γλυκουλια!
    Miss Starshiny

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειες ιδέες, ανυπομονώ να τα δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Miss Starshiny Thank you doll! :*

    @Natalie Douka Ναταλί μου! Χαθηκαμέ.. :\ Σ'ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ ανυπομονώ να τα δοκιμάσεις και να μας τα παρουσιάσεις!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Missed u! Sto 3anagrapsa!
    Ax kai Xristougenna..kai poso maresoun ta Xristougenniatika post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Κερασάκι!! Κι εμένα μου έλειψες πολύ!!! Έχασα και τη συνάντηση γ@μώτι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Den peirazei agapimeni tralala. Na maste kala kai tha ta poume stin epomeni synantisi! Mouts mouts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ti teleio pou einai to blog sou :)8eleis na akolou8hsoume h mia thn allh?an me akolou8hseis enhmerwse me etsi wste na se akolou8hsw kai egw :) filia :)
    http://beautyverse.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...