Google+ e-BeautyQueen: Juliette Armand - Προϊόντα περιποίησης προσώπου

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Juliette Armand - Προϊόντα περιποίησης προσώπου


Ήμουν ακόμα στη σχολή όταν ήρθα πρώτη φορά σε επαφή με την εταιρία "Juliette Armand".
5 χρόνια αργότερα και τα προϊόντα της είναι για μένα αναντικατάστατα.
Σήμερα θα σας παρουσιάσω κάποια από αυτά που χρησιμοποιώ.


ELEMENTS 03 Hydra Action 24h Cream


Κρέμα με στοχευμένη δράση τη πλήρη ενυδάτωση του δέρματος. Η σύνθεσή της βασίζεται σε συστατικά τα οποία είναι πηγές ενυδάτωσης των κυττάρων. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής το υαλουρονικό οξύ.

ELEMENTS 07 Azulene Mask


Είναι μάσκα αργιλώδους μορφής που χαρίζει στην ευαίσθητη και ερεθισμένη επιδερμίδα τα απαραίτητα καταπραϋντικά συστατικά που επαναφέρουν την φυσική της ισορροπία και άμυνα. Η πλούσια σύστασή της συμβάλλει στην επούλωση των μικροτραυματισμών του δέρματος και στην απορρόφηση των δερματικών φλογώσεων.

ELEMENTS 08 Clarifying Foaming Wash


Προϊόν καθαρισμού σε μορφή αφρού, κατάλληλο για ακνεϊκά και λιπαρά δέρματα. Περιέχει μικροβιοκτόνους και στυπτικούς παράγοντες που αντιμετωπίζουν τα μικρόβια και παράλληλα απομακρύνουν την υπερβολική λιπαρότητα. Περιέχει επίσης το συστατικό Canadian Willowherb που αναστέλλει τη δράση του βακτηρίου Propionibacterium Acnes που είναι υπέυθυνο για το 99% των περιπτώσεων της ακμής.

Και το αγαπημένο της μαμάς μου...!

ELEMENTS 06 Antiwrinkle Caviar Ω3 Cream


Αντιρυτιδική - αναπλαστική κρέμα, που περιέχει χαβιάρι Salmo Ovum, μικροσφαιρίδια με λιπαρά οξέα Ω3 και Ω6. Το χαβιάρι, πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, αμινοξέα και ιχνοστοιχεία επιταχύνει τη φυσική διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου. Έχει αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει την επιδερμίδα από τις οξειδωτικές περιβαλλοντικές επιθέσεις και τη φωτογήρανση. Αντιμετωπίζει τα σημάδια του χρόνου, μειώνει και αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών.

Σήμερα σας έδειξα καλλυντικά για το πρόσωπο, θα ακολουθήσει post και για προϊόντα περιποίησης σώματος σύντομα. :)

Όλα τα προϊόντα της "Juliette Armand" θα τα βρείτε εδώ.

3 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο το blog σου..σε ακολουθώ...αν θες ρίξε και εσύ μια ματιά
    alldaybeautiful.blogspot.gr
    facebook:alldaybeautiful

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο τιμη ποσο θα μου την δωσετε το μεγαλο η το μικρο στην εκθεση τοειχανε 22 και κατι,,το μικρο ,το νουμερο 6 αυτο της φωτο εδω απαντηση σας περιμενω ,,ενδιαφερωμε για τα πρωιωντα που αφου τα ξαναβρικα στην εκθεση σας πιρα το σαιτ ν παραγκελνω ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...