Google+ e-BeautyQueen: Χειρότερες αγορές καλλυντικών ever -.-

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Χειρότερες αγορές καλλυντικών ever -.-



essence no limits Mascara (πφφ.. και καλά)


No limits νεύρα μετά από τη χρήση της. Περνάω μια στρώση - πέρασε και δεν ακούμπησε. Περνάω δεύτερη - χμμμ κάτι βλέπω ναι... Ας τις γυρίσω λίγο και με το ψαλιδάκι γιατί από μόνη της η mascara ΔΕΝ... Α, ωραιότατα τώρα κόλλησαν όλες μεταξύ τους. Κάτσε να περάσω και μια τρίτη μήπως και... ΑΑΑ!!! Τώρα γέμισα και με κομματάκια από mascara all over my eye! Τη δεύτερη φορά που αποπειράθηκα να τη χρησιμοποιήσω (είμαι τολμηρός τύπος) διαπίστωσα ότι είχε στεγνώσει allready. -,-

MAC Face And Body Foundation:


Τώρα μόλις είδα στην εικόνα ότι πάνω στη συσκευασία αναγράφει "FACE AND BODY". Αναρωτιέμαι αν εγώ δεν το είχα προσέξει ή αν το πρόσθεσε η εταιρεία αργότερα για να έχεις και μια εναλλακτική χρήση. Είναι λεπτόρευστο γενικά. Δεν κατάφερα ποτέ να το εφαρμόσω με επιτυχία αν και προσπάθησα με κάθε πιθανό τρόπο που υπάρχει (και με μερικούς παραπάνω που επινόησε το μυαλό μου αλλά τίποτα...). Την λέξη κάλυψη δεν θα την αναφέρω καν. Με λίγα λόγια: το προϊόν είναι μαγικό και εξαφανίζεται μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα. Σε μερικές περιπτώσεις συσσωρεύεται μικροποσότητα στα ζυγωματικά για εντυπωσιακό effect λεκέ. 

ARTDECO Glamour Gloss: 


Πάρτε μια UHU Stick. Πάρτε και λίγη χρυσόσκονη. Αναμίξτε μια μικρή ποσότητα από τα 2 υλικά. 

Ταντααααα!!!


Best Gift for all those you want to keep their mouth shut.
Λειτουργεί κάλλιστα και ως απολεπιστικό προϊόν κάθε φόρα που ενώνεις τα χείλη σου για να κάνεις την χαρακτηριστική κίνηση που "στρώνεις" το lip gloss και τρίβεται το glitter. Ακολουθεί φαγούρα αλλά μπρος στα κάλλη... :()

Μολύβι Ματιών Oriflame eyeINTENSITY:


Γενικά έχω ακούσει θετικά σχόλια. Είχα την τύχη να το χρησιμοποιήσω για λίγο. Μαλακό μολύβι. Αν και δεν τα προτιμώ στο συγκεκριμένο προϊόν δεν ήταν αυτό το πρόβλημα. Όλα ξεκίνησαν όταν  χρειάστηκε να το ξύσω... Η μύτη έσπαγε ξανά και ξανά και believe me έχω καλές ξύστρες και δοκίμασα με όλες. Κάπου στη μέση κάτι φάνηκε αλλά μόλις ακούμπησε στο μάτι μου θρυμματίστηκε μαζί με τα νεύρα μου. 

1 σχόλιο:

  1. Και ήθελα λέει να δοκιμάσω το MAC Face And Body! Ούτε καν, εγώ θέλω κάλυψη από ΒΒ και πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...