Google+ e-BeautyQueen: Νύχια με... Τύπο!

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Νύχια με... Τύπο!


Για να κάνετε prints εφημερίδας στα νύχια σας θα χρειαστείτε:
  • Βερνίκι νυχιών
  • Εφημερίδα
  • Αλκοόλ (!) 
  • Top coat
Πριν ξεκινήσετε με τα prints καλό θα ήταν να έχετε ήδη βάψει τα νύχια σας. Επιλέξτε εσείς το χρώμα που θα χρησιμοποιήσετε σαν βάση. Είναι σημαντικό να έχουν στεγνώσει καλά για να μπορέσετε να προχωρήσετε στα prints χωρίς να δημιουργηθούν αλλοιώσεις στο βερνίκι βάση.



Αρχικά διαλέγετε και κόβετε μικρά κομμάτια (λίγο μεγαλύτερα από την επιφάνεια των νυχιών σας) από τα σημεία της εφημερίδας όπου έχουν τυπωμένα γράμματα.
Στην συνέχεια, βυθίζετε μέσα σε ένα μπολ με αλκοόλ, για 1', το νύχι που θα εφαρμόσετε το print και τοποθετείτε έπειτα το κομμάτι εφημερίδας πάνω στο νύχι.
Πιέζετε ελαφρά και σταθερά πάνω στο νύχι σας για μερικά δευτερόλεπτα και το αφαιρείτε.

Τέλος, περάστε τα νύχια σας με top coat για να σταθεροποιήσετε τα prints.

4 σχόλια:

  1. ti einai to top coat? epi ths eukairias,poly omorfo to blog sou kai me poly xrhsimes sumvoules... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το top coat είναι το διαφανές βερνίκι που χρησιμοποιείς αφού απλώσεις το βερνίκι ή και μόνο του. Θρέφει τα νύχια και τα κάνει πιο ανθεκτικά στα σπασίματα, δίνει γυαλάδα και βοηθά στο να διατηρηθεί το manicure- pedicure μας πιο πολύ. Ανάλογα με το ποιες είναι οι ανάγκες σου μπορείς να επενδύσεις σε διαφορετικά top coat.
      Το Seche Vite είναι τέλειο αν θέλεις ένα γρήγορο στεγνωτικό ενώ το Diamond Strength Instant Nail Hardener της Shally Hansen σταματά το ξεφλούδισμα και το σπάσιμο.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...